Werkplekken en spreekkamers

CO-workspot in Leiden

Werkplekken en spreekkamers

Ben je op zoek naar een fijne werkplek, zodat je niet langer vanachter de keukentafel je werk hoeft te doen?
Voel je je het meest thuis in een kleinschalige CO-workspot?
Wil je wel weer eens sparren met andere professionals?

Dan is Trezzz the place to be.

Werkplekken

Spreekkamers

Ruime

parkeer-

gelegenheid

vergaderplek in Leiden

Trezzz is gevestigd in een splinternieuw pand in een levendige buurt in Leiden.

Hier hebben we 8 werkplekken smaakvol ingericht, zodat je ontspannen en vol inspiratie aan de slag kunt. Verbind je je aan Trezzz, dan staat er een zit/sta bureau voor je klaar en een comfortabele stoel en zorgen we voor een eigen ladenblok met sleutel, zodat je je spullen zorgeloos hier kunt laten. 

3 spreekkamers

Naast je dagelijkse werkzaamheden, wil je misschien ook vergaderingen of trainingen organiseren. In ons pand vind je drie spreekkamers waarvan onze leden volop gratis gebruik kunnen maken. It’s part of the deal. Net als onze top-koffie en snelle wifi, die horen er ook bij. 

Trezzz werkplek huren in Leiden
Gezamelijke werkplek

Boek je plek vooraf

Hoe vaak jij gebruik wilt maken van onze CO-workspot is aan jou. Je kunt je al aan Trezzz verbinden vanaf 1 dag per week. Op welke dag je aanschuift, kan per week wisselen. Ook is het mogelijk op per dagdeel je werkdagen bij Trezzz in te delen.

Trezzz klantvrienlijkheid

Klantvriendelijkheid

Wil je een klant ontvangen?
Uiteraard staan onze spreekkamers tot jouw beschikking. Bovendien kan jouw klant voor de deur zijn auto kwijt op een speciaal voor klanten gereserveerde parkeerplaats.

In het centrum van Leiden

Locatie

Trezzz

Trezzz vind je op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station in Leiden. Onze CO-workspot ligt samen met wat andere kleinschalige bedrijfspanden middenin een splinternieuwe woonwijk.

Een fijne plek met vernieuwing, inspiratie en volop leven voor de deur. Wil je tussen het werken door even naar buiten, dan fiets je zo op één van de Trezzz-fietsen naar het centrum van de stad, of maak je een wandeling door het park dat om de hoek wordt gerealiseerd.